Prima ediție a festivalului „ Împreună pentru comunitate”

În data de 4 septembrie a avut loc, la Ponoarele, Festivalul „ Împreună pentru comunitate”, festival organizat în cadrul întreprinderii SC POPULAR&EASY SRL, constituită în cadrul Proiectului „Sprijin pentru competitivitate socială în Regiunea SV”, Beneficiar: Centrul de Calcul Târgu Jiu.

Într-o atmosferă relaxantă, spectatorii s-au bucurat de secțiuni dedicate dansului, teatrului, precum și de o expoziție de artă populară, care a surprins unul din meșteșugurile realizate în Județul Mehedinți, respectiv tehnica prelucrării pieilor.

Acțiunea a constituit, în fond, parte a misiunii sociale pe care societatea și -a asumat-o încă de la înființare, iar scopul acesteia a fost acela de a reuni comunitatea din zona de Nord a Mehedințiului și nu numai, la o intervenție culturală care să optimizeze transferul de know-haw prin integrarea resurselor umane din domeniul public și privat, în vederea obținerii unei valori adăugate cât mai mari, pentru o dezvoltare durabilă sustenabilă. Multumesc trainerilor voluntari și cursanților Popular&Easy, mulțumesc colaboratorilor din domeniul public și privat care nu au ezitat să răspundă prompt inițiativei noastre, preum și celor care au făcut posibilă funcționarea și dezvoltarea acestui proiect. Într-un final, tot ce rămâne este binele pe care il lăsăm în urma pașilor noștri”, a declarat Alexandra Preda, administator SC Popular&Easy Srl.

1,706 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.