Pro România, partidul lui Victor Ponta și Daniel Constantin are personalitate juridică. Vezi cine sunt coordonatorii filialei Mehedinți

Pro România a devenit oficial partid în urma ședinței din data de 20 februarie, de la Curtea de Apel București. Formațiunea Pro România a primit personalitate juridică după mai multe contestații și cum declara liderul partidului, Daniel Constantin. ”După nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învățați să distrugă, nu să construiască!”

Daniel Constantin a mai menţionat că împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu şi ceilalţi colegi vor participa la constituirea tuturor organizaţiilor judeţene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major, şi anume alegerile europarlamentare din 2019. În Mehedinți există o filială a formațiunii politice înființate de Ponta și Daniel Constantin încă de anul trecut. Coordonatorul filialei județene este Cornel Stroescu, unul dintre cei mai imprtanți fermieri din județ, personaj recunoscut pentru atitudinea sa critică vis a vis de modul în care este guvernată țara:

„Am ales Pro România pentru că formațiunea este apropiată de valorile naționale, pentru că îşi propune să ofere o șansă celor mulți care doresc să facă o altfel de politică. Așteptăm alături de noi pe toți cei nemulţumiţi de situaţia politică, socială şi economică actuală. Îi așteptăm alături de noi pe cei care sunt apropiați valorilor naționale și au curajul de a crede că poltica se poate face și altfel”,  a precizat Cornel Stroescu, coordonatorul Pro România Mehedinți.

 

Voica Briceag

8,463 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.