PSD anunţă candidatul pentru Primăria Orşova

” Organizatia Judeteana PSD Mehedinti anunta retragerea candidaturii domnului Petre Patasanu, acesta fiind in ultima perioada sub supraveghere medicala, iar recomandarile in urma investigatiilor fac imposibila intrarea domniei sale in cursa electorala pentru primaria municipiului Orsova. Motivatia principala a retragerii este de natura medicala, dar domnul Petre Patasanu ramane alaturi de Organizatia Municipala PSD Orsova si se va afla pe lista consilierilor locali.

primaria-orsova

Astfel ca, in urma consultarilor dintre Organizatia Municipala PSD Orsova impreuna cu Petre Patasanu propunerea pentru candidatura la primaria municipiului Orsova este presedintele Organizatiei Municipale PSD Orsova, Marius Stoica.

Organizatia Judeteana PSD Mehedinti si presedintele organizatiei, domnul Aladin Georgescu, sustin candidatura domnului Marius Stoica, un tanar de perspectiva, cu experienta in administratia locala, fiind viceprimar al municipiului pana in ianuarie 2015, orsovean, care isi doreste sa aduca un nou puls si dezvoltare orasului Orsova.” se arată în comunicatul de presă al PSD Mehedinţi

aladin

 

5,980 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.