PSD a câștigat 3 mandate de deputat și unul de senator, în Mehedinți

PSD Mehedinți a reușit să câștige 4 mandate de parlamentari. Partidul condus de Aladin Gerogescu a obținut cel mai mare scor în Mehedinți, din ”90 până astăzi. Astfel, cu toate că inițial PSD-ul luase în calcul un număr de 3 parlamentari, în urma rezultatului obținut, de aproape 62%, au primit încă un post de deputat, prin redistribuire. Din cele 6 locuri diponibile în Parlament pentru județul nostru, 4 au revenit Partidului Social Democrat, unul Partdiului Național iar încă unul îi revine Partidului Alianța Liberalilor și Democraților.

Am avut un program de guvernare foarte coerent, foarte bine argumentat, simplu și clar. Locuitorii județului au fost informați cu privire la acest prgram de guvernare. Am dus o campanie pozitivă, nu ne-am atacat niciun adersar politic, i-am respectat indiferent de partidul din care provenea fiecare competitor. Am avut o echipă de oameni serioși pe care i-am propus pentru Parlamentul României, oameni care au demonstrat că pot să reprezinte în parlament județul Mehedinți. Dovada cea mai bună a fost dată de rezultatul acestor alegeri, un rezultat istoric, cel mai bun scor obținut de PSD Mehedinți după anii ”90. Ne-au fost repartizate inițial 3 mandate: 1 post de senator și două de deputat. La redistribuire, mai mult ca sigur, vom primi și un al treilea mandat de deputat. Acesta este motivul pentru care astăzi, alături de mine și de primarul Severinului, căruia îi mulțumesc pentru campania făcută aici și pentru rezultatul obținut, am invitat pe cei 4 parlamentari: senatorul Liviu Mazilu și   deputații Trușcă, Bontea și domnul Bălănescu. Îi felicit încă o dată pentru mandatul obținut. Le mulțumesc mehedinținelor pentru votul acordat., a declarat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

dsc_1248

Greul abia acum începe. Avem în acest toate cărțile în mână: primăriile de orașe sunt la PSD, primăria municipiului este a PSD-ului, Consiliul  Județean este condus de PSD, guvernarea va fi a PSD-ului. Avem toate premizele să încercăm să facem mai mult pentru județul Mehedinți. Eu cred că în 2020 nimeni nu ne va ierta dacă nu reușim să facem ceva pentru ei. Este important în acest moment să facem tot ce putem pentru a dezvolta din punct de vedere economic județul. Acest scor ne obligă extrem de mult. , a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

dsc_1240

Mulțumesc tuturor mehedințenilor care ne-au acordat încrederea: 61.000 de voturi, aproximativ 62% din voturile exprimate la nivelu județului. Reprezintă un motiv de mare bucurie și o imensă responsabilitate. Ceea ce am promis în campania electorală vom transpune în fapte în următorii 4 ani. Personal, le mulțumesc tuturor colegilor din cadrul partidului. Felicit președintele PSD Mehedinți , Aladin Georgescu, pentru echipa pe care a format-o aici și pentru modul în care a gestionat campania eletorală. Le mulțumesc primarilor, tinerilor și tuturor celor care s-au implicat în această campanie și au făcut posibil acest scor istoric., a declarat Liviu Mazilu, senator PSD.

Cred că după 26 de ani, se va pune punct absenteismului parlamentarilor în Mehedinți. Noi, ca viitori parlamentari, vom avea activitate atât în Parlament cât și în teritoriu. Vom fi întotdeauna alături de oameni și pentru oameni. Vreau să mulțumesc celor din Șimian, cu care a trebuit să duc muncă de lămurire deoarece nu au dorit să mă voteze pentru a nu pleca de la conducerea primăriei Șimian. În final au înțeles că îi pot ajuta mult mai mult în Parlamentul României., a declarat primarul comnunei Șimian, Constantin Trușcă – de acum deputat de Mehedinți.

dsc_1257

Datoria noastră ca parlamentari este să sprijim județul, să sprijinim primăriile din Mehedinți și să sprijinim România. Suntem o echipă tânără și nouă și vă asigurăm că vom fi alături de mehedințeni, a declarat Vlad Bontea, cel care va ocupa un  post de deputat în viitorul parlament.

Țara trăiește un moment istoric deosebit. Răspunderea nostră este foarte mare. a ținut să precizeze și viitorul deputat, Bălănescu Alexandru.

dsc_1230

Reprezentanții judetului Mehedinti din partea PSD in Parlamentul Romaniei sunt:

  • Senatul Romaniei
  1. Liviu Mazilu
  •  Camera Deputatilor
  1. Constantin Trusca
  2.  Vlad Bontea
  3.  Alexandru Balanescu

5,470 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.