PSD Mehedinti isi impune oamenii in guvernul Grindeanu. Petre Daea revine la conducerea Ministerului Agriculturii

PSD Mehedinti reuseste sa isi impuna oamenii in posturi cheie din guvernul Grindeanu, iar dupa mai bine de sase ani de absenta, vocea Mehedintiului se va auzi din nou de la masa ministrilor.

psd-conf

Petre Daea a fost nominalizat de partid sa preia portofoliul ministerului agriculturii, domeniu cheie in perspectiva dezvoltarii economice a Romaniei.

petre-daea

Si daca despre politicianul Petre Daea se poate spune ca este un tip controversat, a carui activitate politica pare sa se lege in primul rand de acordarea de pensii speciale pentru parlamentari, nu acelasi lucru se poate spune despre experienta sa in domeniul agriculturii, el fiind recunoscut drept unul dintre cei mai buni secialisti in domeniu.

Petre Daea a mai fost ministru al agriculturii pe o perioada scurta de timp, in guvernul condus de Adrian Nastase. Este nascut in comuna mehedinteana Sisesti unde detine mai multe proprietati.

Asa ca, in fruntea agriculturii Romaniei, in posturi cheie se afla doi mehedinteni, caci si mehedinteanul Cornel Stroescu are un rol cheie in ceea ce priveste acest domeniu, el fiind Presedintele Camerei Agricole Nationale.

mihai-stanisoara

Ultimul ministru pe care Mehedintiul l-a avut a fost Mihai Stanisoara (PDL), cel care a condus Ministerul Apararii Nationale si a fost unul dintre cei mai influenti politicieni ai judetului.

Totodata, se pare ca postul guvernamental ocupat de Petre Daea, nu va fi singurul post guvernamental care va reveni reprezentantilor PSD Mehedinti in guvernul Romaniei.

Voica Briceag

 

7,339 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.