PSD Mehedinți mizează pe un candidat tânăr la Primăria Orșova

PSD Mehedinți a dat astăzi un nou mesaj de forță și unitate, odată cu depunerea candidaturii lui Marius Stoica, 38 de ani, la Primăria municipiului Orșova.

Candidatul Partidului Social Democrat a fost susținut de președintele PSD  Mehedinți – Aladin Georgescu, președintele excutiv al PSD Mehedinți – Marius Screciu, vicepreședintele PSD Mehedinți – Ionică Negru, secretarul executiv al PSD Mehedinți – Liviu Mazilu, primarii comunelor Șimian, Burila Mare, Eșelnița, Breznița, dar și de peste o sută de membri de  partid și simpatizanți.

„Este un candidat tânăr, dar care are experiența necesară în administrația publică și va putea să folosească această experiență în interesul orșovenilor. Avem la Orșova o organizație puternică, iar așteptările mele vizavi de această candidatură sunt mari. Îi doresc să realizeze aici, ceea ce nu s-a realizat în ultimii 20 de ani”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi.

candidat Orsova (1)

Marius Screciu, preşedintele executiv al PSD Mehedinţi a spus că Orşova are nevoie de un suflu nou, de o schimbare adevărată: „Municipiul acesta are nevoie de un primar tânăr, pentru că este un oraş cu potenţial, atât din punct de vedere al oamenilor, cât şi al turismului de care a beneficiat atât de puţin. Eu cred că Orşova merită o soartă mai bună, iar aici aveţi aici o echipă unită, cu rezultate foarte bune şi la alegerile trecute. Este important să demonstreze că este un primar pentru orșoveni”.

candidat Orsova (3)

Marius Stoica a declarat că vrea să-și pună toată experiența acumulată în slujba orșovenilor: Am două mandate de consilier și o perioadă în care am fost viceprimar, astfel că vreau să folosesc toate acestea pentru a schimba în bine viața orșovenilor. Sunt un om simplu, care nu vine în această funcție pentru a se îmbogăți, ci pentru a face treabă. Orșova este a orșovenilor și așa trebuie să rămână”.

candidat Orsova (2)

Un mesaj de încredere a venit şi din partea primarului comunei Şimian, Constantin Truşcă: „Dacă în Șimian s-au investit peste 6 millioane de euro și acum începem proiecte de alte 4 milioane de euro, nu același lucru se poate spune că s-a întâmplat și la Orșova, în ultimii ani. Sunt convins că această va fi o campanie murdară și ar trenui să nu ținem cont de diversiunile care vor apărea. Dați încredere acestui tânăr candidat, pentru că are entuziasm și dorință de a face lucruri bune”.

candidat Orsova (4)

5,913 total views, 3 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.