PSD Mehedinți, singura filială PSD din Oltenia care își consolidează poziția în urma alegerilor parțiale

PSD Mehedinți este singura filială din regiunea Olteniei care reușește să își consolideze votul obținut la alegerile locale din iunie 2016, și la scrutinul parțial organizat în data de 11 iunie. Candidații PSD au reușit să câștige categoric alegerile parțiale organizate în comunele Șimian și Godeanu pentru ocuparea funcției de primar.

trusca si PSD

Și la acest scrutin PNL nu a reușit să facă mare lucru decât să își consolideze dezastrul de la locale și să demonstreze că partidul este în continuare pe un trend descrescător.

virgil-popescu-pnl

Cea mai categorică victorie a fost obținută de candidatul PSD pentru primăria Șimian acolo unde, Constantin Trușcă a reușit să obțină peste 90% dintre voturile locuitorilor Șimian.

trusca

PSD Mehedinți a punctat victoria și la alegerile parțiale organizate pentru primăria comunei Godeanu acolo unde candidatul PSD Adrian Nicolăescu a reușit să câștige și el cele mai multe voturi.

PSD Mehedinți devine astfel, singura filială din regiunea Olteniei care își consolidează poziția de partid lider la nivelul județului, în contextul în care, după 17 ani în care Târgu Jiu a fost administrat de un primar PSD, la scrutinul parțial, candidatul susținut de PSD a fost surclasat de candidatul liberal, Marcel Romanescu, iar primăria Craiovei a fost câștigată de candidatul PSD, dar care a obținut un scor mult mai mic decât cel obținut de fostul primar PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Voica Briceag

4,096 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.