,,PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă,,- miting PNL în Drobeta Turnu Severin de susținere a moțiunii de cenzură

Liberalii organizează luni la Drobeta Turnu Severin un miting pentru susținerea moțiunii de cenzură împotrivă guvernului PSD-ALDE. Liberalii se vor întâlni la ora 17.00 la sediul PNL situat pe bulevardul Carol I  de unde vor porni către sediul prefecturii, iar mai apoi vor picheta sediul PSD Mehedinți:

,,Acest miting este și o metodă de a sensibiliza parlamentarii PSD-ALDE din Mehedinți să voteze pentru susținerea acestei moțiuni de cenzură, conștienți fiind și aceștia că actualul guvern este un pericol pentru România,, a susținut Dumitru Mărculescu, secretar general PNL Mehedinți.

În fapt, liberalii  doresc să atragă atenția asupra ultimelor măsuri adoptate de guvernanți despre care, spun că au aruncat țara în haos.

,,Guvernanții au mințit cu nerușinare când au promis majorarea salariilor pentru angajații din sectorul public. Mai mult sunt sectoare unde salariile vor scădea anul viitor. PSD a pomis o creștere a nivelului de trai, însă în realitate, prețurile au explodat și puterea de cumpărare a românilor a scăzut.  Prețurile la carburant au crescut cu 12%, electricitatea s-a scumpit cu 7% în noiembrie, față de septembrie și cu 12% față de decembrie anul trecut. Singurii vinovați pentru eșecul lamentabil al acestei guvernări sunt guvernanții de la PSD și ALDE,, a declarat în conferință de presă Daniel Cîrjan, prim-vicepreședintele PNL Mehedinți.

Liberalii au mai spus că actuala guvernare este una putredă și compromisă care nu va aduce nimic bun României. Este motivul pentru care liberalii îndeamnă parlamentarii de la toate partidele să voteze pentru susținerea moțiunii de cenzură depusă de PNL împotriva guvernului PSDragnea, despre care au mai spus că în campanie a fost mumă, iar la guvernare este ciumă.

 

Voica Briceag

4,794 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.