Reușită pentru P.M.P. Mehedinți. Gabrielă Dobrotă desemnată vicepreședinte național al formațiunii politice

Reușită importantă pentru organizația județeană P.M.P. Mehedinți care se evidențiază la nivel național. Astfel, în cadrul lucrărilor Consiliului Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară, liderii naționali ai formațiunii politice au propus cooptarea în echipa națională de coordonare a Partidului Mișcarea Populară, a unui membru provenit din cadrul filialei P.M.P. Mehedinți.

În urma acestei decizii, Gabriela Dobrotă, fost candidat P.M.P. la primăria Drobeta Turnu Severin și actual consilier local, va îndeplini funcția de vicepreședinte P.M.P. la nivel național și va coordona activitatea filialelor P.M.P. din regiunea Olteniei:

,,Cooptarea Gabrielei Dobrotă în echipa de coordonare a Partidului Mișcarea Populară la nivel național este o onoare, dar și o obligație pentru noi, toți membrii echipei PMP Mehedinți,, a declarat Răzvan Roșca, liderul PMP Mehedinți.

Nominalizarea Gabrielei Dobrotă în funcția de vicepreședinte vine și ca o confirmare a bunelor rezultate obținute de filiala P.M.P. Mehedinți la alegerile locale.

 

Voica Briceag

6,504 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.