Revelion 2022 la Drobeta Turnu Severin. Foc de artificii la miezul noptii si restrictii eliminate

Share

Mai este foarte puțin și vom păși în noul an. Peste doar câteva ore 2021 se va încheia și îl vom primi în casele noastre pe 2022, despre care sperăm să fie mai bun. Și anul acesta, petrecerea dintre ani va fi diferită, din cauza contextului epidemiologic în care ne aflăm. Totuși, spre deosebire de Revelionul trecut, restricțiile sunt mult mai putine. Revelionul 2022 va fi marcat si anul acesta de catre municipalitate, dar fara festivismul anilor trecuti. Evenimentul va fi marcat prin nelipsitul foc de artificii organizat de municipalitate intre orele 23:50-:24:00 pentru a marca trecerea dintre ani.

Anul acesta, de Revelion, au fost eliminate interdicțiile de circulație pe timp de noapte (și pentru persoanele neimunizate), precum și restricţiile referitoare la programul operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor în perioadele 24.12.2021 – 25.12.2021 şi 31.12.2021 – 01.01.2022.

Nefiind restricții pe timpul nopții nu mai este nevoie de declarația pe proprie răspundere. Masca de protecție nu mai este obligatorie în spațiile deschise, dar autoritățile le-au recomandat românilor să respecte în continuare regulile de distanțare fizică și să poarte masca de protecție în locurile aglomerate.

1,241 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.