S-au reluat lucrările de asfaltare pe bulevardul Aluniş şi Splai Mihai Viteazu. Vezi de ce au întârziat

Toată vara a fost precum greierul care a cântat, în loc să se pregătească de iarnă, iar în ceasul al XII-lea a găsit soluţia! Cam aceasta a fost atitudinea unei firme de proiectări de la Bucureşti, din cauza căreia, circulaţia pe bulevardul Aluniş şi Splai Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin a fost îngreunată. Proiectanţii de la Bucureşti nu şi-au făcut timp toată vara să remedieze problema de proiectare  care vizează asflatarea celor două artere. A găsit-o însă acum, în pragul iernii.

lucrari-bld-alunis-2

E totuşi bine că a venit şi acum, a răsuflat uşurat primarul Severinului, Marius Screciu care a şi semnat ordinul de începere a lucrărilor şi care reuşeşte să rezolve o problemă spinoasă a severinenilor, dincolo de cea legată de termoficare:

marius-screciu

„În România problemele birocratice durează mai mult decât lucrarea în sine. Am reuşit să deblocăm situaţia. În această perioadă sperăm să se asflateze atât porţiunea de pe bld. Aluniş care duce către Carrefour cât şi pe cea de la intrarea în oraş pe Splai Mihai Viteazu. Mulţumesc şi celor de la gaze care au mers în paralel cu lucrările de asfaltare şi au făcut racorduri acolo unde a fost cazul. A fost aici o greşeală de proiectare, iar de când am venit primar am avut două probleme- aceasta şi căldura. Pe aceasta am rezolvat-o şi suntem aproape să rezolvăm şi căldura”, a spus primarul Severnului.

     lucrari-bld-alunis

 

Acum, totul depinde de vreme, căci dacă temepraturile scad şantierele vor intra în conservare, iar lucrările vor fi sistate:

crist-paponiu

„ Am reluat lucrările, vom începe cu montarea bordurilor şi realizarea trotuarelor şi abia apoi vom trece la asflatare, care este clar condiţionată de vreme”, a precizat Cristinel Paopniu, responsabilul de lucrare.

Banii pentru asfaltarea bulevardului Aluniş, Splai MIhai Viteazu, dar şi a bulevardului Tudor Vladimirescu au ajuns în conturile primăriei severinene încă din vară, dar lucrările au fost oprite din cauză că proiectul tehnic a fost întocmit greşit.

Voica Briceag

 

5,827 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.