Se asfaltează satele comunei Dumbrava! Vezi aici detalii

Programul Național de Dezvoltare Locală se dovedește a fi cel mai de succes program implementat de guvernul PSD pentru sprijinirea comunităților locale. Sute de kilometri de asfalt au fost turnați în satele Mehedințiului, iar la ora actuală aproape că nu este localitate în județ care să nu aibă drumurile comunale asfaltate, grație acestui program. Se întâmplă și în comuna Dumbrava, acolo unde asfaltul a ajuns pentru prima dată în satele comunei:

Investițiile din Dumbrava de Sus și satul Rocșoreni sunt realizate cu sprijinul Guvernului PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, care a înțeles necesitatea de a finanța astfel de lucrări. Am stat de vorbă cu oamenii și mi-au mărturisit că nu mai credeau că vor circula vreodată pe ulițe asfaltate, dar iată că se poate! Toate aceste investiții au fost posibile și datorită primarului Cătălin Enache, unul dintre cei mai tineri primari din Mehedinți, care a demonstrat că este un bun gospodar, implicat și deschis în fața cetățenilor. Am încredere că va face lucruri la fel de bune și după data de 27 septembrie, când va câștiga un nou mandat de primar. PSD a pus mereu oamenii pe primul loc și a îmbunătățit considerabil condițiile lor de trai.”, a precizat pentru descopermehedinti.ro președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Aici se asfaltează drumul comunal, ce traversează satul. După turnarea stratului de asfalt, vom trece la următoarele etape: amplasarea de rigole betonate și realizarea acceselor către proprietăți. Aceste lucrări au fost finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, contractul fiind semnat în 2019.”, a spus, primarul comunei Dumbrava, Cătălin Enache.

În județ, aproape toate primăriile implementează proiecte finanțate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a. Singura primărie care nu a primit finanțare în cadrul acestui program este primăria comunei Izvoru Bîrzii care nu a depus nici măcar o singură cerere de finanțare pentru modernizarea satelor aparținătoare comunei.

270 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.