Se modernizează cartierul Apolodor! Se lucrează și la asfaltarea străzilor Banovița și Calea Cernețiului 

În această campanie electorală vom lăsa faptele să vorbească despre noi! Este declarația fermă a liderilor Partidului Social Democrat pe care prima zi de campanie i-a găsit pe șantier, în cartierul Apolodor. Aici au fost trasate străzile și trotuarele și urmează ca în câteva zile să fie turnat și primul strat de asfalt. Este prima investiție majoră care se face pentru locuitorii acestui cartier, aflat în plină dezvoltare. Lucrarea este finanțată din bani de la bugetul local și din fonduri europene:

”Am început prima zi de campanie prin muncă, la fel ca o zi obișnuită, alături de severineni, pe șantierul deschis în cartierul Banovița, unde în aceste zile reabilităm integral strada Bicaz. Realizăm aici rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, alimentarea cu gaz și apoi asfaltare, cu amenajarea de trotuare și căi de acces către locuințe. Lucrările sunt finanțate din bugetul local, în timp ce investițiile pe care le dezvoltăm pe Calea Cernețiului, Banovița și Someș sunt finanțate din fonduri europene. Pe șantier am fost însoțit de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de care dezvoltăm o parte dintre proiectele de modernizare din municipiu și de senatorul Liviu Mazilu, un susținător al obiectivelor de dezvoltare a Severinului. Campania noastră va continua, așa cum au fost ultimii patru ani, prin muncă, printre oameni, fără festivism, atacuri și promisiuni deșarte”, a precizat Marius Screicu, primarul Severinului.

În zonă, asfaltul nu ajunsese niciodată. Au ajuns în schimb, promisiuni deșarte ale unor politicieni care, vremelnic s-au aflat la conducerea primăriei, dar care au fost date uitării din prima zi în care s-au instalat în funcții:

”Începem această campanie ca o zi normală de lucru, așa cum am procedat în acești patru ani de zile, căci, în toată această perioadă și eu și Marius am fost pe multele șantiere deschise în județ și în Dr. Tr,. Severin, iar lucrul acesta se vede la tot pasul. Îl văd și adversarii politici, dar în primul rând îl văd mehedințenii care beneficiază de ceea ce s-a făcut cu sprijinul guvernului PSD și al Consiliului Județean, ” a spus Aldin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți. Acestea nu sunt singurele lucrări care se derulează în zonă. Aici au început și lucrările de asfaltare și modernizare pe străzile Banovița și Calea Cernețiului.

1,508 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.