Se mută adăpostul de câini! Primăria Dr. Tr. Severin caută să cumpere sau să închirieze un spațiu pentru relocarea acestuia

Reprezentanții municipalității Drobeta Turnu Severin caută soluții pentru relocarea adăpostului de câini situat la ora actuală în zona Serpentinei Roșiori. Locația de aici a fost numai bună până când aici s-au acordat tinerilor până în 35 de ani terenuri pentru a-și construi case. Noii locatari sunt și cei care au făcut zeci de reclamații către primărie prin care au cerut mutarea adăpostului de câini pe de o parte din cauza mirosului greu, iar pe de altă parte din cauza zgomotului făcut de animale.

În lipsa unor spații corespunzătoare unde să mute adăpostul, reprezentanții municipalității caută cu disperare soluții alternative. În ultimă instanță vor să cumpere sau să închirieze o hală în apropierea orașului pe care să o modernizeze și să o doteze corespunzător pentru a muta aici câinii fără stăpân. În sensul acesta a fost publicat și un anunț de intenție pe site-ul primăriei.

Ofertele de vânzare sau închiriere se depun la sediul primăriei până în data de 01.10.2017. Așa că, există speranță că, cel mai probabil în primăvara anului viitor animalele fără stăpân să fie mutat într-o locație nouă.

 

Voica Briceag

 

 

4,793 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.