Se reia furnizarea de agent termic către asociațiile de locatari care au restanțe. Vezi aici detalii

Pe principiul că nu trebuie să sufere in corpore si răul și bunul platnic, primarul Severinului, Marius Screciu, a invitat la primărie cei 32 de președinți de asociații de proprietari unde s-a luat măsura sistării furnizării agentului termic din cauza datoriilor foarte mari în vederea medierii acestui aspect. În urma întâlnirii primarul Marius Screciu a anunțat faptul că:

,,Am decis împreună cu administratorii și președinții de asociații ca mâine, (n.r. miercuri), după semnarea contractelor să începem furnizarea de agent termic. Dumnealor și-au asumat obligația de a plăti eșalonat datoriile curente și la zi facturile viitoare. Dacă în continuare vor fi asociații care nu își vor respecta obligațiile asumate în această seară, există riscul să fie din nou debranșate,, a anunțat Marius Screciu.

Anunțul a fost publicat și pe pagina personală de facebook de către primarul Severinului și a stârnit o serie de comentarii și a scos la iveală zeci de nemulțumiri, dar și suspiciuni ale locatarilor cu privire la activitatea președinților de asociații în contextul în care, nenumărați severineni au cerut primarului să demareze controale la asociații :

Asociațiile unde a fost sistată furnizarea agentului termic din cauza datoriilor au fost: Asociația nr. 34, 1 Mai 2000, 10, 106 A, 106 B, 106 C, 110, 119, 13, 134, 27, 28, 3 Crihala, 37, 59 A, 66, 71 A, 78 E, 9 Nufărul, Babeș 73 S1, Bloc B1 Doctor Babeș, R8 scara 5, BV-total, Crișan 72-total, G 90 Gușiță-total, J1, J2- Crihala total, Kiseleff A8-scara 2-total, M.V. 3.7.5. total, Preuzinală bloc 1 și 2 total, F4-total, scara 5 Independența-A8 Gr.Fl. și asociația de proprietari Unirea.

 

Voica Briceag

7,425 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.