Şedinţă decisivă la PSD Mehedinţi. Se stabilesc candidaţii pentru alegerile parlamentare.

Marţi este zi decisivă pentru membrii organizaţiei PSD Mehedinţi căci liderii Partidului Social Democrat se întâlnesc la ora 15.00 în cadrul Comitetului Executiv Judeţean pentru a stabili prin vot secret ordinea pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. Şedinţa are loc într-una din sălile palatului culturii Teodor Costescu şi se aşteaptă o participare de aproximativ 100 de persoane. Președintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a anunțat că viitorii candidaţi ai formaţiunii politice pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 vor fi stabiliţi în mod democratic prin vot secret. Pe de altă parte există şi posibilitatea ca liderul organizaţiei să îşi asume o listă de candidaţi pe care o va prezenta mai apoi spre aprobare  şi validare organizaţiei centrale a partidului.

psd mehedinti CJ

Printre numele vehiculate să ocupe primele locuri pentru un post de deputat sau senator se regăsesc membri vechi ai formaţiunii politice, dar şi nume mai noi. Se pare că la Camera Deputaţilor primul loc pe listă va reveni primarilor, iar în sensul acesta, cele mai mari şanse pare să le aibă Constantin Truşcă, primarul comunei Şimian. Intenţia de a candida şi-a manifestat-o însă şi Ionel Rafael Dunărinţu, primarul oraşului Baia de Aramă.

trusca-constantin

Deschiderea listei pentru Camera Deputaţilor de către un primar în funcţie este cât se poate de posibilă, mai ales în contextul în care organizaţia PSD Gorj a stabilit deja listele pentru alegerile parlamentare, iar după Victor Ponta, cel care deschide lista, al doilea loc considerat eligibil la Camera Deputaţilor, este ocupat de primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea.

Voica Briceag

4,490 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.