Când vor primi severinenii apă caldă

Apa caldă va curge la robinetele severinenilor odată cu data de 1 Decembrie, aşa că, de ziua naţională a României, va fi sărbătoare dublă la Severin, iar severinenii pot petrece de ziua naţională sub duşul fierbinte, aşteptat de aproape un an. Totdată, primarul Seveirnului, a precizat că, agentul termic a ajuns în toate punctele din Drobeta Turnu Severin, dar odată cu furnizarea energiei termice nu au întâziat să apară şi primele probleme. Aşa se face că, în zona cartierului Aluniş a părut o nouă avarie a reţelei care va fi remediată până marţi dimineaţa, cel mai târziu.

screciu-conferinta-de-presa

„Am ajuns cu agentul termic la parametrii pe care ni i-am propus, suntem în grafic, urmează ca în perioada următoare să pornim şi cel de al doilea cazan şi implicit vom putea fruniza şi apă caldă, cel mai probabil în jurul datei de 1 decembrie, noi sperăm să fie mai repede,” a precizat primarul Severinului, Marius Screciu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şi totuşi, pentru a avea confortul asigurat pe parcursul întregii ierni ar mai fi de trecut un hop, căci în conturile primăriei nu sunt bani suficienţi pentru a trece această iarnă. În sensul acesta au fost trimise către cabinetul prim-ministrului Dacian Cioloş întreaga documentaţie prin care se solicită suma de 19 milioane lei pentru achiziţia de combustibil.

Voica Briceag

6,373 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.