Skirt Bike şi miting aviatic la Drobeta Turnu Severin. Evenimente susţinute de C.J. Mehedinţi şi C.L. Drobeta Turnu Severin

Două evenimente majore care se adresează publicului mehedinţean au loc în perioada 23-25 iunie. Ceele două manifestări sunt organizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi şi al Consiliului Local Drobeta Turnu Severin.
Seria spectacoleleor în aer liber este deschisă de mitingul aviatic, Aerofest Drobeta FLY IN , cea de-a X-a ediţie a spectacolului aeronautic, organizat anual de către Aeroclubul Drobeta, în parteneriat cu Aeroclubul României şi parteneri privati, cu sprijinul Consiliului Local Drobeta Turnu Severin şi al Consiliului Judetean Mehedinţi, pe Aerodromul Drobeta .
Organizatorii au pregătit o serie de activităţi inedite: zbor cu balonul cu aer cald, acrobaţie aeriană, paraşutism, acrobaţie cu planorul, zboruri cu diverse aeronave ultra uşoare, motodeltaplane, motoparapantă şi girocopter!!!!
 
SkirtBike™ este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.
SkirtBike™, inițiat în anul 2010 de două bicicliste – Oana Deliu și Andreea Toader, este singurul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor, la care doamnele și domnișoarele își etalează feminitatea, exprimându-se în stilul lor unic și cochet.

Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei frumoase defilări pe bicicletă la care vor fi prezente doamne și domnișoare care vor pedala în ținute șic.Organizatorii acestui eveniment își propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viață, în transportul lor de zi cu zi și să înțeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricționează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte, fără a-și pierde feminitatea.

SkirtBike™ este un eveniment organizat în Drobeta Turnu Severin de Asociația CYCLOMANIACS în parteneriat cu Primăria Drobeta Turnu Severin și Consiliul Județean Mehedinti. Va avea loc duminică, 25 iunie 2017, la ora 16:00, punctul de întâlnire fiind Fântâna Cinetică din fața teatrului Theodor Costescu.
Defilarea pe bicicletă se va face pe principalele artere rutiere ale orașului.
La start, biciclistele vor primi flori, bilete de tombolă și diverse accesorii utile defilării.
Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta ia romaneasca este o piesa obligatorie in tinuta de pedalat. Pentru ca pe 24 iunie sarbatorim ziua iei, pe 25 vom pedala mandre de acest vesmant romanesc.
Ca de obicei se va premia cea mai interesantă ținută așa că, do your best!
La finalul promenadei, care va fi în zona scenei din pădurea Crihala, vor avea loc extrageri de premii, multe surprize , DJ party și concert live.
 
Voica Briceag

4,539 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.