Slăbește și scapă de celulită cu Kangoo Jumps Latino! Combină exercițiile cu spa și jacuzzi la spaul hotelului Condor

Săriturile cu ghetele de Kangoo Jumps vă scapă de colăcei şi celulită până la vară, așa că nu pierdeți vremea pentru a avea un trup perfect deoarece sezonul cald este aproape. Cea mai eficientă metodă de a pierede rapid kilograme, dar și de a reduce în timp record aspectul pielii ”coajă portocală”  este acum mult mai aproape, căci cea mai nouă și modernă sală de kangoo jumps se va deschide la Drobeta Turnu Severin în doar câteva zile. Noua sală de antrenament va funcționa în cadrul spaului hotelului Condor situat pe bulevardul Aluniș, colț cu strada Dorobanți.  Cursurile de kangoo jumps latino vor fi ținute de Mihaela Tarmigan, fost antrenor în Spania. Cursurile sunt intensive, iar în cadrul unei ore de kangoo, se ard până la 1500 de calorii.

Totodată, contracost, participanții la orele de kangoo jumps vor avea acces la spaul hotelului Condor la saună și jacuzzi. Antrenamentele se organizează seara, de marți până vineri între orele 18-19 si 19:30- 20:30. Cursurile vor începe pe 21 martie.

 

Relații și înscrieri se fac la numărul de telefon 0756 818888- Mihaela Tarmigan, iar detalii puteți obține și pe rețeau de socializare facebook, profil Mihaela Tarmigan, acolo unde puteți urmări și mai multe detalii despre modul în care se desfășoară orele de kangoo jumps.

 

Voica Briceag

9,961 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.