Soc si groaza pe listele PMP Mehedinti pentru alegerile parlamentare, nici Gherghe si nici Dobrota printre candidati

Decizie greu de inteles din partea filialei PMP Mehedinti in urma stabilirii listelor definitive de candidati pentru alegerile parlamentare din iarna. Pe lista nu se regaseste nici liderul PMP Mehedinti, Constantin Gherghe si nici Gabriela Dobrota, prim vicepresedintele formatiunii politice si in acelasi timp vectorii de imagine ai partidului. Anuntul a fost facut aproape de miezul noptii in seara de miercuri si a fost postat pe pagina oficiala de facebook a PMP Mehedinti. Astfel, lista PMP pentru Camera Deputatilor este deschisa de Razvan Rosca, actual consilier local:

pmp-camera-deputatilor

Si la Senat unde se vorbea intens despre candidatura Gabrielei Dobrota, lista este una cel putin, suprinzatoare:

pmp-senat„Având în vedere procesul verbal nr. 148 din 12.10.2016 al ședinței Consiliului Executiv Județean Mehedinți Partidul Mișcarea Populară vă comunicăm listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 în ordinea stabilită prin vot secret.” Acesta este singurul mesaj postat de PMP Mehedinti odata cu finalizarea listelor de candidati.

Decizia fostului primar Gherghe de a nu mai candida era una previzibila caci in spatiul public s-a vorbit intens despre decizia sa de a nu mai candida, dar surpizatoare a fost decizia Gabrielei Dobrota, cea care a anuntat ferm de mai mute ori ca va candida.

pmp-gherghe

In lipsa unor vectori de imagine care sa dea forta si credibilitate partidului, este greu de crezut ca, i Mehedinti, PMP va reusi sa faca macar pragul electoral de 5%.

Voica Briceag

8,589 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.