Șocant! O polițistă din Strehaia s-a sinucis cu arma din dotare

Descoperire șocantă făcută miercuri dimineață de către lucrătorii postului de poliție transporturi din orașul Strehaia. Unul dintre angajați a fost sesizat de soțul unei colege că aceasta nu mai răspunde de telefon, iar bărbatul se temea de ce este mai rău. Plecat în căutarea colegei sale, bărbatul a avut un șoc în momentul în care a intrat în baie. Aici a găsit-o pe colega sa într-o baltă de sânge. A sunat de urgență la 112, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Femeia era în șoc cardio respirator, iar timp de 45 de minute, cadrele medicale au încercat să o resusciteze, în zadar însă. Femeia se împușcase în cap cu arma din dotare. Tânără, în vârstă de 25 de ani era din orașul Filiași și se angajase recent ca și ajutor de șef de post la poliția transporturi din Strehaia.

“La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au împins-o pe tânără să facă acest gest extrem, însă potrivit unor surse, aceasta ar fi avut certuri în familie. În fapt, soțul său se pare că a fost ultima persoană cu acre a vorbit înainte de a-și pune capăt vieții. Acesta este al doilea caz de sinucidere într-o singură lună. La începutul anului, o altă tânără polițistă din Brașov s-a sinucis în același mod, înainte să împlinească 29 de ani.

1,456 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.