Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata în județul Mehedinți în perioada 2014-2020

În data de 11 martie 2019 s-a semnat Contractul de finanțare Programul Operațional Infrastructura Mare, Proiectul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata în județul Mehedinți în perioada 2014-2020” cu MINISTERUL  FONDURILOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare reprezentat legal prin doamna Rovana PLUMB, ministrul  fondurilor  europene pe de o parte și Societatea SECOM S.A. reprezentată legal de domnul Dorin Ilian LEȚEA, director general, în calitate de Beneficiar al finanțării. Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 6.566.782,13 lei. Proiectul face parte din Programul Operațional Infrastructura Mare, Axa prioritară 3. Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor, Obiectivul Specific 3.2. Creșterea nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane, precum și a gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației.

Obiectivul general este continuarea procesului de elaborare a documentațiilor necesare în vederea obținerii finanțării proiectului de investiții din fondurile europene destinate perioadei de programare 2014-2020, asigurandu-se astfel, continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apa și apă uzată și îndeplinirea obligațiilor Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeana, precum și a legislației specifice naționale și europene în sectorul de apa/apa uzata. Prin intermediul acestui proiect se contribuie la realizarea obiectivului principal al POIM prin asigurarea unei calități ridicate ale aplicației de finanțare și a proiectului în sine, care va duce la dezvoltarea unei infrastructuri de mediu la standardele europene în vederea unei creșteri economice sustenabile, în condiții de siguranța și utilizare eficienta a resurselor naturale.

Contact: Societatea Secom S.A. – Departamentul de Implementare Proiecte

Bădescu Adnana – Responsabil publicitate

Bulevardul Carol I nr. 53, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, România

2,335 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.