Strazile din Gura Vaii si Schela vor fi asflatate! Proiectul de finantare a fost semnat de primarul, Marius Screciu

Strazile din cartierele Schela si Gura Vaii vor fi asflatate! De data aceasta nu este un angajament de campanie care sa atraga electoratul de partea vreunuia dintre candidati asa cum s-a intamplat ani de-a randul, ci este vorba despre un fapt concret, un angajament asumat tot intr-o campanie eletorala, dar de data aceasta indeplinit. Banii vin de la guvernul Romaniei si sunt alocati prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala, etapa a II-a. Au fost alocati in urma solcitarii depuse de reprezentantii primariei Drobeta Turnu Severin. Proiectul de finantare a fost semnat luni, n.r. 11 decembrie, la Ministerul Dezvoltarii Regionale de catre primarul Severinului, Marius Screciu, alaturi de ministrul dezvoltarii regionale, Paul Stanescu:

„Astăzi am semnat cu domnul Paul Stănescu, ministrul MDRAP, alături de domnul Chirilă Alin, secretar de stat, contractele de finanțare pentru asfaltarea străzilor din Schela și Gura Văii. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, vor fi investiți aproape 3 milioane de euro. Una dintre promisiunile mele, a reprezentat-o atenția acordată cartierelor mărginașe, în care nu s-a investit aproape deloc după revoluție. Urmează să intervenim și în restul zonelor, unde străzile nu au fost asfaltate niciodată”, a precizat marius Screciu.

De la revolutie incoace nu a fost campanie electorala in care, pe strazile din cele doua cartiere marginase ale Severinului, sa nu fi trecut promisiunile mincinoase ale diversilor candidati la primaria Municipiului Drobeta Turnu Severin, cu privire la asfaltarea acestor cartiere, astfel incat locuitorii de aici isi pierdusera aproape orice speranta ca intr-un final, asflatul va ajunge si in cartierele lor.

 

Voica Briceag

 

4,802 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.