Susținere unanimă din partea PSD Mehedinți pentru Dragnea, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu și Marian Neacșu pentru șefia PSD

Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu primesc susţinerea unanimă a organizației PSD Mehedinți pentru şefia partidului. Social-democraţii mehedințeni s-au reunit sâmbătă, în cadrul conferinței județene a organizației, întâlnire în cadrul căreia au adoptat cu unanimitate de voturi două rezoluții referitoarea la viitoarele alegeri pentru șefia PSD.

Social democrații mehedințeni au votat fără nicio abținere și fără niciun vot împotrivă propunerea liderului PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, ca cei 101 delegați pe care organizația județeană îi va avea la București la alegerile pentru conducerea partidului, să îl susțină pe Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al organizației politice. Printr-o altă rezoluție, social-democrații din Mehedinți și-au anunțat, tot în unanimitate, susținerea, la congresul PSD din 10 martie, pentru candidații pe următoarele funcții de conducere: președinte executiv – Marian Neacșu, vicepreședinți – Lia Olguța Vasilescu și Paul Stănescu.

Voica Briceag

11,985 total views, 2 views today


un comentariu

  1. Mai usor cu sprijinul ca vin alegerile si P.S.D.-ul a promis mult si nu a facut nimic benefic.Ex.a scos taxa auto si acum bagi alta taxa sau impozit pana la 3.000 euro pe an la unele masini:Pai sunteti tampiti,omul da 3.000 euro pe o masina sh si voi vreti 3.000 euro pe an.Pai daca romani ar avea bani si-ar lua toti masini noi,dar nu se vede poluarea de la autobuze,camioane,basculante,cei acre incalzesc cu lemne etc.Ganditi-va bine,0 voturi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.