Tânăr reținut după ce a încercat să racoleze o minoră pentru a întreține relații sexuale

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a încercat să racoleze o minoră pentru a întreține relații sexuale. Mama fetiței a găsit mesajele cu conotație sexuală explicită în căsuța de mesaje a unei rețele sociale pe care fiica sa avea cont și a alertat poliția:

”Seara trecută, Poliția Municipiului Drobeta -Turnu Severin a fost sesizată de o femeie, de 46 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, la data de 21 noiembrie a.c., un tânăr, de 20 de ani, i-a trimis fiicei sale minore, prin intermediul unei rețele de socializare mai multe mesaje cu conotație sexuală explicită, propunându-i să se întâlnească la locuința sa” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

Minora a fost condusă la sediul I.P.J. Mehedinți pentru audieri. În acest context, s-a procedat la supravegherea mesajelor, iar ”aceasta a continuat să primească mesaje, iar sub supravegherea polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a dat curs întâlnirii, tânărul fiind surprins în flagrant delict și condus la sediul unității de poliție. Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore”, se mai arată în comunicatul de presă al I.P.J. Mehedinți

Cercetările sunt continuate pentru săvărșirea infracțiunii de racolare a minorilor, în scopuri sexuale, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

3,951 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.