Tarife reduse pentru serviciul de salubrizare în comuna Șimian! Prețul a scăzut de la 12 lei/lunar/persoană la 3 lei

Tarife reduse pentru serviciul de salubrizare în comuna Șimian! Prețul a scăzut de la 12 lei/lunar/persoană la 3 lei

Noul an începe ce vești bune pentru locuitorii comunei Șimian care vor plăti un preț semnificativ mai mic pentru serviciul de colectare a deșeurilor. Astfel:

”Urmare a demersurilor intreprinse de catre domnul Primar al Comunei Simian, Truscă Constantin, prin incheierea unui contract de delegare a serviciului de salubrizare la nivelul Comunei Simian, incepand cu data de 01.01.2020, s-a reusit diminuarea semnificativa a costurilor pentru populatie la 3 lei/persoana/luna , fata de 12 lei/persoana /luna in prezent .
Pentru persoanele juridice valoarea tarifului/mc va fi de 95 lei fara TVA” se arată într-un comunicat de presă remis de primăria comunei.

În aceste condiții, în perioada următoare, persoanele fizice sunt așteptate până la data de 28.02.2020 la Primăria Comunei Șimian – Compartimentul Taxe și Impozite pentru completarea declarației de impunere cu persoanele care fac parte din gospodărie și achitarea contravalorii taxei de salubrizare;
– persoanele juridice au obligația de a contacta reprezentanții operatorului la numărul de telefon: 0767/934581 – NUȚĂ GABI pentru contractarea serviciilor de salubrizare.
Ridicarea gunoiului se va face ori de cÂte ori este necesar.

6,334 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.