Tradiția revine! Prima etapă națională de motociclism organizată la Drobeta Turnu Severin după zeci de ani

Tradiția revine, iar municipiul Drobeta Turnu Severin a fost reînscris în calendarul competițional al curselor de motociclete organizate sub egida Federație Române de Motociclism. Astfel, Asociația Club Sportiv Drobeta Motors 2003 în parteneriat cu primăria municipiului Drobeta Turnu Severin organizează în perioada 22-23 iunie o etapă națională de motociclism în orașul de la Dunăre, renumit în anii 70-80 pentru etapele care se organizau aici.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar publicului spectator i s-a pregătit un spectacol de zile mari care va include pe lângă cursele moto și un spectacol de cascadorii oferit de vicecampionii Bulgariei la cascadorii moto.

Traseul moto este în organizat în zona sălii polivalente din oraș și se va desfășura pe parcursul a două zile. Sâmbătă cu începere de la ora 08:00 se vor desfășura antrenamente libere, dar și calificările, iar duminică va avea loc premierea sportivilor. Traficul în zonă va fi restricționat pe toată durata sfârșitului de săptămână.

Voica Briceag

3,431 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.