Turneul Phoenix „Sinteza – Rapsodia” ajunge la Drobeta Turnu-Severin în 24 februarie 2018. Vezi aici cât costă biletele

După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu.

Muzica lui George Enescu nu se reduce la o cercetare ornamentală şi estetică, ci ea rămâne revelaţia unei realităţi ascunse. Ca si pasărea Phoenix, este el însuşi o stare muzicală, o muzică vie şi generos comunicativă, cu un zbor echivalent cu opera, un mit dăruit tuturor.

Proiect de înaltă ținută culturală însă fără pretenții exclusiviste, „Sinteza” își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toată-i mirifica metaforie, prin viziune și profesionalism, un concert în care acordurile rock și ethno-rock care au transformat formația Phoenix în unicat vor purta permanentul mesaj – unul de chemare spre rădăcini culturale astăzi lipsite de atenție.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos si pe www.ambilet.ro.

Biletele vor fi puse în vânzare şi la Agenția Teatrală, sittuată lângă Grădina de vară ”Geo Saizescu” din cadrul Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, începând de miercuri, 7 februarie 2018.

Programul Agenției Teatrale este următorul:
LUNI-JOI orele 08:30-11:00 și 12:00-16:00
VINERI orele 08:30-13:00

Prețul unui bilet este de: 70 lei (parter, rândul 17 – rândul 21) şi 60 lei (balcon).

Informații și rezervări, între orele 08:00-17:00, la tel. 0733/033071

6,914 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.