Ultima şedinţă de Consiliu Județean pe anul 2016. Ce se întâmplă cu postul de vicepreşedinte al CJ

Consilierii judeţeni se reunesc miercuri, în cadrul ultimei şedinţe ordinare a anului 2016. Supuse aprobării vor fi un număr de 10 proiecte care vizezază principalele direcţii de dezvoltare ale judeţului în perioada următoare. Se va supune aprobării strategia de eficienţă energetică a judeţului astfel încât instituţia să poată depună proiecte pentru anveloparea instituţiilor publice, iar principala clădire avută în vedere este cea a spitalului judeţean de urgenţă.

aladin-gerogescu-cj

Totodată se cere acordul consilierilor judeţeni în vederea înfiinţării serviciului de asistenţă maternală şi plasament familia şi se propune desfiinţarea Camerei Agricole judeţene.

liviu-mazilu

În cadrul ultimei şedinţe de consiliu judeţean nu este supus dezbaterii niciun proiect cu privire la validarea celor doi consilieri judeţeni care vor ocupa locurile vacante ale PSD-ului după plecarea în Parlament a consilierilor judeţeni Liviu Mazilu şi Alexandru Bălănescu. Tot pentru anul viitor este lăsată şi nominalizarea unui nou vicepreşedinte al instituţiei pe locul care va rămâne vacant după plecarea lui Liviu Mazilu în funcţia de senator.

Consultă aici ordinea de zi:

sedinta-cj-21-12-2016

Voica Briceag

5,176 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.