Un mehedințean, implicat în organizarea celui mai complex festival din vestul țării! Vezi aici despre cine este vorba

Aerodromul Cioca de lângă Timișoara va găzdui în perioada 27-29 septembrie cel mai complex festival  din vestul țării menit să ofere publicului o experiență specială și unică. Evenimentul este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane, dorindu-și să devină un reper pentru zona de vest a țării, mai ales în contextul pregătirilor pentru Capitală Culturală Europeană în 2021.

În organizarea acestui eveniment este implicat și un mehedințean. Este vorba despre Cezar Stoienescu, un om cu experiență de peste 20 de ani în organizarea de evenimente de acest gen. Acesta a declarat pentru descoperamehedinti.ro că:

”Festivalul se va desfășura pe o suprafață de 5 hectare, în care se vor regăsi cele două scene de live performances (scena principală și scena techno), alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative și zone în care participanții pot experimenta realitatea virtuală și realitatea augmentată. Fostul hangar folosit pentru gararea avioanelor va fi transformat într-o sală de cinema premium, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii și care noaptea se metamorfozează în spațiu dedicat artei digitale, muzicii experimentale și party-urilor incendiare” .

În cele trei zile de festival, vor urca pe scenă:

☆ ATB

☆ BROOKS ☆ DIRTY NANO ☆

☆ VAMA ☆ GRASU XXL ☆ THE MOTANS ☆ GUESS WHO ☆SPIKE ☆ MANUEL RIVA ☆ ANDRE RIZO☆ ALB WHO ☆ PAUL DAMIXIE ☆

☆TAP ☆ SUCIU ☆ CAP ☆ CHARLIE ☆SUBLEE ☆ ARAPU ☆ DAN ANDREI ☆ KOZO ☆

☆ THE PUTREDS ☆ MOONSOUND ☆ NINHO ☆ ARIAS ☆ VLADIMIR ☆ JAYRAA ☆ K-LU

☆ VICTOR STAN  ☆ AMARYO NAY☆ DIRT FUN ☆ DJ S ☆ ALEXANDER SAMBO Y☆  DJ IST ☆ DJ STAFIE ☆ MAGIC MAN ☆ ANNA X ☆ DJ KRYSTELL☆

Pe parcursul festivalului vor avea loc demonstrații de inteligență artificială, gaming, V.R. și workshop-uri de robotică. La capitolul artă, vor avea loc proiecții de film, grafică, artă urbană stradală și multe altele. Distracția va fi întrăgită de zboruri cu avionul, ridicări cu balonul cu aer cald, activități pentru familii cu copiii și curse cu zmee. Intrarea costă 100 de lei de persoană, iar biletul este valabil pentru toate cele trei zile de festival și poate fi cumpărat online sau de la intrare.

Voica Briceag

1,307 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.