Urmărire în trafic pe străzile Severinului, urmată de accident. Şoferul şi un pasager au ajuns la spital

Urmărire ca în filme pe străzile municipiului Drobeta Turnu Severin, terminată cu accident. Poliţiştii au pornit pe urmele unui tânăr care nu a vrut să oprească la semnale.  Avea şi motive, căci nu avea permis de conducere.  Doar că, goana nebună s-a terminat rău deopotrivă pentru şofer cât şi pentru pasagerul din dreapta căci, cursa nebunească s-a terminat rău, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar:

Bebec

„În jurul orei 11.00, conducătorul unui autoturism marca Opel de culoare roşie nu a oprit la semnalul poliţiştilor ca urmare a încălcării normelor rutiere şi nici la semnalele acustice şi luminoase ale vehiculului plecat în urmărirea sa, astfel că, la intersecţia străzilor Kiseleff cu Adrian nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul care circula regulamentar şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului vinovat şi a unui tânăr aflat pe scaunul din dreapta.  Din primele cercetări se pare că cel care conducea autoturismul Opel nu poseda permis de conducere,” a declarat Claudiu Bebec, subcomisar în cadrul Biroului Rutier al I.P.J. Mehedinţi.

Totodată, maşina şoferului de ocazie s-a izbit de o casă, provocând pagube minore, după cum a recunoscut însăşi proprietara, însă fără speranţe prea mari că i se vor acorda despăgubiri.

accident 2

Poliţiştii au deschis o anchetă. Tânărul riscă dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

accident 1

Voica Briceag

 

17,225 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.