„Vive le cabaret!”, un inedit spectacol de muzică şi culoare pe scena Palatului Culturii, Teodor Costescu

Premieră pe scena palatului culturii Teodor Costescu din Drobeta Turnu Severin. Pentru prima dată în istoria postdecembristă a Severinului, în oraş va avea loc un spectacol de cabaret. Evenimentul va avea loc pe data de 9 februarie de la ora 19.00!

Vive le Cabaret!

Reprezentanţii Palatului Culturii, Teodor Costescu, aşteaptă publicul severinean la un efervescent spectacol de Cabaret, organizat în premieră la Drobeta-Turnu Severin. Showul special de Cabaret îi are în distribuție pe actorul și comediantul Stelian Milu, artiștii Dorina Vasilashko și Tudor Man, magiciana Cristina Strecopitov și dansatorii din baletul Teatrului de Cabaret și Variete:

danile cirjan

„Anul acesta vrem să diversificăm actul cultural în municipiul Drobeta Tunru Severin, astfel că, pe 9 februarie, în premieră la Drobeta Turnu Severin o să avem un spectacol de cabaret, un spectacol inedit pentru oraşul nostru. Ne bucură faptul că în timp record biletele aproape că s-au epuizat” a declarat Daniel Cîrjan, Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Biletul pentru spectacolul Vive le Cabaret costă 15 lei, iar cei care vor să participe la acest eveniment trebuie să se grăbească întrucât locurile sunt limitate.

Voica Briceag

 

3,930 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.