SC XY CONS SRL – titularul “Planului Urbanistic Zonal” pentru proiectul “Elaborare PUZ zona de agrement (restaurant ,piscine, casute camping, locuri joaca copii) si introducere in intravilan ” amplasat in Comuna Simian, jud. Mehedinti anunta publicul interesat asupra parcurgerii de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti a etapei de incadrare si a propunerii de adoptare a planului fara aviz de mediu.

La baza deciziei de mai sus stau urmatoarele:

  • In urma informarii publicului prin anunturi repetate nu au fost primite comentarii;
  • Consultarile cu autoritatile implicate in adoptarea planului, in cadrul Comitetului Special Constituit la nivelul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din data de 23.04.2020
  • Criteriile relevante din anexa nr.1 la H.G.1076/2004:
    • planul urmeaza sa se implementeze in Comuna Simian;
    • prin natura, amplasamentul, marimea si conditiile de functionare ale proiectului propus prin plan, nu s-a evidentiat un potential impact semnificativ asupra mediului;

        Planul Urbanistic de Zonal, poate fi consultat la sediul APM Mehedinti, din municipiul Drobeta Turnu Severin, str.Baile Romane, nr.3, de luni- vineri, intre orele 800– 1400 .

          Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Mehedinti, in termen de 10 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

 

 

1,130 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.