8837- număr scurt pentru donații pentru a susține lupta împotriva COVID-19. Banii vor fi direcționați către spitalul județean de urgență, ISU Drobeta și instituții M.A.I.

8837- număr scurt pentru donații pentru a susține lupta împotriva COVID-19. Banii vor fi direcționați către spitalul județean de urgență, ISU Drobeta și instituții M.A.I.

Asociatia NIKE de Dezvoltare si Ajutorare – ANDA, a început o campanie de strângere a donațiilor pe care urmează să le folosească pentru a-i sprijini pe cei care se află în prima linie a luptei impotriva COVID-19, medici, asistenți, pompieri, jandarmi, polițiști …

În data de 28 martie a demarat și campania de donații prin SMS! Această campanie este realizată prin siteul www.donatie.ro (gestionat de Asociația pentru Relaţii Comunitare), iar campania dedicata COVID-19 este gestionata de Federația Fundațiilor Comunitare din România . În plus puteți să ajutați și prin donații directe în contul asociației.

Campania de sprijinire a celor aflați în linia întâi a luptei impotriva COVID-19 a pornit de la discuții avute cu d-ra Carmen Popescu în data de marți, 24 martie. În aceeași zi am aflat că un demers similiar, legat de donațiile prin SMS, îl inițiase și Silviu Gulei. Din acest punct ne-am unit forțele, iar pe drum au mai apărut doi muschetari, d-na Silvia Cîmpeanu care, chiar dacă nu este în țară în acest moment, dorește să sprijine și, ultimul venit în echipă, dl. Ovidiu.

Într-un final în data de 28 martie, sâmbătă, am reușit să fim online!! Astfel la ora 13:30 am trimis primul SMS cu textul DROBETA la nr. 8837! Campania COVID-19 la nivel național pe acest număr scurt, 8837, este pornită de Federația Fundațiilor Comunitare din România (cărora le mulțumim și pe această cale!!) și este realizată pe platforma www.donatie.ro gestionată de Asociația pentru Relații Comunitare.

Din punct de vedere tehnic, numărul este accesibil din rețelele Digi, Orange, Telekom și Orange în condițiile trecute și pe macheta de promovare. Pentru a nu greși și a avea informațiile și datele complete, vă invităm să accesați www.donatie.ro sau direct pagina Întrebări frecvente a acestui site.

Ce este de interes pentru donatori sunt aspectele legate de transparență, în acest sens se va pune la dispoziție pe site, în zona  Statistici Campanie, numărul de SMS-uri primite (este o informație care se livrează săptămânal de cei care gestionează sistemul de donații – în weekend).

1,237 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.