Comunicat de presă: Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în ultimele 24 de ore, la un accident rutier, pentru deblocarea uşii unei case şi la 12 urgenţe medicale.
Ieri dimineaţă, la ora 08:13, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin s-a deplasat cu o ambulanţă S.M.U.R.D., la un accident rutier, fără persoane încarcerate, produs între două autoturisme în municipiul Dr. Tr. Severin. În urma accidentului au rezultat 4 victime, cărora li s-au acordat prim ajutor calificat de către echipajul S.M.U.R.D.  şi echipajul S.A.J., ulterior fiind trasportate la U.P.U. Dr. Tr. Severin pentru efectuarea investigaţiilor medicale.

pompieri

Un alt echipaj de pompieri al Detaşamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, în municipiul Dr.Tr.Severin, pentru deblocare uşii unei case de locuit, in interiorul căreia a rămas blocată o persoană, respectiv un copil de 2 ani, rămasă blocată în interior.
Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 12 urgenţe medicale.

3,167 total views, 1 views today

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.