Comunitatea din Șișești, în doliu! O boală necruțătoare a ucis-o! Vezi despre cine este vorba

O veste necruțătoare a șocat micuța comunitate din Șișești, marți după-amiaza. Adriana Burcu, viceprimarul comunei și fost director al liceului din localitate a încetat din viață după o lungă suferință și o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare.

Cu profundă tristețe, conducerea Liceului Teoretic Gheorghe Ionescu Șișești împreună cu colectivul de cadre didactice deplâng trecerea în neființă a celei care le-a fost director, colegă și prietenă, doamna director Adriana Burcu, o persoană iubită și respectată de toți cei care au cunoscut-o!” – conducerea Liceului Gheorghe Ionescu Șișești.

A fost unul dintre oamenii de bază ai comunității din Șișești, iar toată lumea are doar cuvinte de laudă la adresa ei. A fost omul care niciodată nu a spus NU atunci când a venit vorba despre proiectele comunității și s-a implicat activ pentru dezvoltarea comunei și pentru viitorul tinerilor din sat. Discret, în momentul în care a aflat că suferă de o boală cumplită, primarul comunei, Marian Răducan i-a oferit sprijinul său, iar acum, edilul a fost șocat de vestea primită:

”A fost directorul care s-a luptat pentru reinfiintarea Liceului teoretic Gheorghe Ionescu Sisesti, anul 1998! Un OM deosebit, profesor, director, consilier local si viceprimar al comunei!”

8,955 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.