CS U CRAIOVA va evolua pe Stadionul Municipal Drobeta Tr. Severin

O iubire alb-albastră revine pe municipalul severinean! Aşa se face că, fără ca judeţul să aibă vreo echipă de fotbal în campionatul naţional, severinenii vor avea parte de meciuri de ligă naţională, căci pe arena sportivă din Drobeta Turnu Severin vor evolua două de ligă naţională- Pandurii Tîrgu Jiu şi CSU Craiova.

7171708-mediafax-foto-bogdan-iordache

CSU Craiova revine pe arena sportivă a Severinului unde va disputa primul meci pe data de 17 septembrie împotriva jucătorilor de la Chiajna. Desfăşurarea partidelor de fotbal de ligă naţională în Mehedinţi readuce pe masa problemelor care trebuie rezolvate de reprezentanţii administraţuiei publice locale problema înscrierii unei echipe de fotbal a judeţulului în competiţiile naţionale de profil: „Îi primim cu inima deschisă, avem un stadion foarte bun dar, din păcate, joacă două echipe de divizia A la noi şi noi nu avem echipă nici măcar în campionatul judeţean. Trebuie să găsim soluţii și să facem şi noi performanţă.”  a declarat Marius SCRECIU, Primar Dr. Tr. Severin

4

Universitatea Craiova este, alături de mai nou înfiinţata Pandurii Tîrgu Jiu, cea mai titrată şi mai îndrăgită echipă a Olteniei: „Venim acolo unde ne-am simţit bine! Am avut o discuţie de principiu, practic nu e nevoie să semnăm documente.” a declarat Marcel POPESCU, Manager General CSU Craiova

marcel-popescu

Faptul că pe municipalul severinean vor evolua două echipe de ligă naţională este un câştig pentru publicul severinean iubitor de fotbal, dar şi pentru bugetul primăriei care încasează sume frumoase la echipele care îşi dispută meciurile considerate acasă pe stadionul din Drobeta Turnu Severin.

19,904 total views, 4 views today


2 Comentarii

  1. Spet ca domnul primar Marius Screciu sa se tina de cuvant si sa faca echipa de fotbal in oras,sa nu fie doar vorbe in vint. Timpul ne va da raspunsul,eu unul sincer ma indoies ca va face ceva,dar ma poate contrazice prin fapte.

  2. Ionut Iftime

    vai de capul lor..,!!! am ramas interzis !!! „Universitatea Craiova este, alături de mai nou înfiinţata Pandurii Tîrgu Jiu, cea mai titrată şi mai îndrăgită echipă a Olteniei…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.