Impact violent la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Rahovei. Şoferul unui taxi şi pasagerul, în stare gravă

Imagini de groază marţi după-amiază în Drobeta Turnu Severin în urma unui impact violent care a pus în pericol viaţa a doi bărbaţi- unul, şofer de taxi, iar celălalt, pasager în taximetru. Incidentul a avut loc marţi după-amiază în jurul orei 13.00. Filmul evenimentelor este umătorul-şoferul taximetrului circula regulamentar pe strada Mareşal Averescu, în momentul în care, calea i-a fost tăiată de conducătorul unei alte maşini care circula pe strada Rahova, stardă fără prioritate. În urma impactului deosebit de violent, şoferul taximetrului a avut o scădere bruscă de glicemie şi a avut nevoie de urgenţă de îngrijiri medicale:

accident-1

„Când am ajuns la faţa locului, şoferul taximetrului era în stare de şoc, avea glicemia foarte scăzută şi nici nu mai vedea. Nu a putut să relateze foarte multe, întrcât era în stare de şoc. Cealaltă victimă, pasager în taxi,  avea un traumatism cervical, ” a declarat Amina Nicolicea, medic pe ambulanţă.

amina-nicolicea

În perciol a fost şi viaţa pasagerului din taxi, căci bărbatul şi-a văzut moartea cu ochii. În urma impactului s-a rănit destul de grav şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

intersectie-accident

 

Incidentul a avut loc la intersecţia străzii Rahova cu Mareşal Averescu. Intersecţia este una extrem de aglomerată, iar vizibilitatea pentru cei care circulă pe strada Rahova-strada fără prioritate, este una extrem de scăzută din cauza maşinilor parcate.

Voica Briceag

10,269 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.