Mehedințiul are un nou subprefect! Octavian Tuțu a revenit la prefectură

Octavian Tuțu a depus astăzi jurământul de învestire în funcția de subprefect al județului Mehedinți. Acesta ocupă acest post pentru a treia oară de-a lungul cariei. Postul de adjunct al prefectului a rămas vacant după ce Andrei Stănișoară s-a retras din funcție pentru a urma o carieră în diplomație, cel mai probabil, el urmând să ocupe postul de consul al României la Consulatul General de la Salonic din Grecia:

”A fost o onoare pentru mine să reprezint județul Mehedinți. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru buna colaborare instituțională pe care am avut-o deopotrivă cu domnul prefect Nicolae Drăghiea, cu domnul prefect Cristinel Pavel și cu domnul Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean”a declarat Andrei Stănișoară.

Andrei Stănișoară a fost cel mai tânăr subprefect al județului Mehedinți, iar pentru o perioadă scurtă de timp, el a deținut interimatul funcției de prefect al județului până la nominalizarea lui Cristinel Pavel în postul de prefect:

”Îi mulțumesc lui Andrei Stănișoară pentru activitatea pe care a depus-o în acești ani la Instituția Prefectului, în condițiile în care mulți au privit cu scepticism numirea sa și modul în care urma să își desfășoare activitatea. Eu, ca președinte al Consiliului Județean, am colaborat foarte bine cu Andrei Stănișoară, îl felicit pentru îndrăzneala pe care a avut-o să îmbrățișeze o altă carieră și îi urez mult succes!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, în cadrul ceremoniei.

Octavian Tuțu ocupă pentru a treia oară postul de subprefect al județului Mehedinți. Acum, el va prelua prerogativele pe care anterior le-a deținut Andrei Stănișoară.

Voica Briceag

 

6,332 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.