RTS a inițiat o petiție online pentru amenajarea de sensuri giratorii pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin

Reprezentanții RTS- Radioteleviziunea Severin cer C.N.A.I.R. să demareze de urgență procedurile în vederea amenajării unor sensuri giratorii pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. Inițierea acestei petiții vine în contextul în care zeci de accidente rutiere grave au avut loc pe șoseaua ocolitoare a municipiului:

”Centura ocolitoare a orașului Drobeta Turnu Severin s-a transformat în centura morții. Peste 30 de accidente, nenumărați morți și zeci de răniți! Este bilanțul tragic al accidentelor grave produse aici doar în ultimii doi ani. Ar fi necesare sensuri giratorii în trei intersecții extrem de periculoase, dar nimeni nu ia măsuri, iar oamenii mor și sunt distruse familii. Soseaua ocolitoare este administrată de CNAIR, iar compania de stat este repsonsabilă cu amenajarea acestor sensuri giratorii care ar putea salva vieți”

Este motivul pentru care reprezentanții Televiziunii Severin au inițiat o petiție online pentru amenajarea unor sensuri giratorii pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu severin. În acest sens pe platforma petitieonline.com a fost la lansata o campanie de strângere de semnături.

Petiția poate fi semnată aici:

https://www.petitieonline.com/sensuri_giratorii_pentru_centura_ocolitoare_a_municipiului_drobeta_turnu_severin?a=2

Voica Briceag

12,835 total views, 1 views today


2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.