Anunţ public

S.C. MEHEDINȚI GAZ S.A., prin SC PIC GAZ SEVERIN SRL titular al proiectului „Extindere rețea de distribuție gaze naturale și branșamente individuale„, propus a fi amplasat în județul Mehedinți,  intravilanul localității Drobeta Turnu Severin, Aleea de Acces, formată din str. Crișan, între blocurile S1 și S6 și curtea interioară a blocului S6, până la blocul S5, scara 4, situat pe str. Orly nr.75, anuntă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi în cadrul procedurilor de  evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Extindere rețea de distribuție gaze naturale și branșamente individuale, situat în județul Mehedinți, intravilanul localității Drobeta Turnu Severin, Aleea de Acces, formată din str. Crișan, între blocurile S1 și S6 și curtea interioară a blocului S6, până la blocul S5, scara 4, situat pe str. Orly nr.75.

         Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din mun.Drobeta Turnu Severin, str.Băile Romane, nr.3, în zilele de luni până vineri între orele 8,00-16,00 și la următoarea adresă de internet www.apmmh.anpm.ro

            Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

118 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.