Anunț public

Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi anunță publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizaţiei integrate de mediu in sedinta CAT din data de 31.01.2019, ca urmarea a incheierii procedurii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL in vederea desfăşurarii activităţilor prevăzute în Anexa nr.1 la Legea nr.278/2013 privind emisiile industriale,  la punctul 5.3. b)  „Valorificarea sau o combinatie de valorificare si eliminare a deseurilor nepericuloase cu o capacitate mai mare de 75 de tone pe zi, implicand, cu exceptia activitatilor care intra sub incidenta prevederilor anexei nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 188/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, una sau mai multe din urmatoarele activitati:  (i) tratarea biologica;” , ce urmeaza a fi derulate in cadrul Statiei de Sortare si Tratare Mecano Biologica Malovat , com. Malovat

Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al activităţii pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, str.Băile Romane nr.3, în zilele de luni-vineri, între orele 8,00-14,00.

Documentația de solicitare a autorizației integrate de mediu se regăsește postată la următoarea adresă de internet http://apmmh.anpm.ro.: Reglementări –Autorizație integrată de mediu – Documentații procedură autorizare.

În termen de 30 de zile de la anunțul public de emitere a autorizației integrate de mediu și în lipsa unor observații fundamentate din partea publicului, Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti va emite autorizația integrată de mediu.

1,281 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.