Anunt public privind decizia etapei de incadrare- titular S.C. Mehedinti Gaz S.A.

S.C. MEHEDINȚI GAZ S.A. anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare in cadrul procedurii de evaluare a impactului de mediu pentru proiectul ”EXTINDERE REȚEA DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ȘI  BRANȘAMENTE INDIVIDUALE ” municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Maresal Averescu, strada Unirii pana la blocul C1, scara 5 de pe strada Traian nr. 85, propus a fi realizat in judetul Mehedinti.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din județul Mehedinți, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3  și la sediul Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin, în zilele de în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30 și vineri, între orele 8:00-14:00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta cometarii/observatii a proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.404 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.