Anunt public privind decizia etapei de incadrare

DIRECTIA ADMINISTRAREA GEOPARCULUI PLATOUL MEHEDINTI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Implementarea de masuri active pentru conservarea biodiversitatii pe teritoriul Geoparcului Platoul Mehedinti si al Ariilor Naturale Protejate cu care se suprapun” propus a fi amplasat in Comuna Balta, Orasul Baia de Arama, Comuna Ciresu, Comuna Obarsia Closani, jud. Mehedinti.

          Proiectul deciziei de incadrare si motivele care fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din judetul Mehedinti, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Baile Romane, nr. 3, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00, precum si la adresa de internet: http://apmmh.anpm.ro.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiecul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

3,866 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.