Anunț public privind decizia etapei de încadrare

VARZAN SEDARA BARBU si VARZAN AURA ANDREEA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire casa de vacanta cu regim P+1E, patru bungalouri P, put forat, bazin etans vidanjabil, sistematizare teren si aparare mal” propus a fi amplasat in Comuna Eselnita, sat Eselnita, NC 51094, Judetul Mehedinti.

 Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din județul Mehedinți, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de: luni – joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri, între orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmh.anpm.ro.

         Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

2,999 total views, 5 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.