Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

       S.C. MEHEDINȚI GAZ S.A. titular al proiectului “Extindere rețea de distribuție gaze naturale medie presiune”, propus a fi amplasat în intravilanul municipiului Drobeta Turnu Severin, de la intersecția străzilor Kiseleff cu Gh. I. Șișești, până la imobilul din Gh. I. Șișești, nr. 38B (și la nr. 33), județul Mehedinți, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Extindere rețea de distribuție gaze naturale medie presiune”, situat în intravilanul municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți    

       Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:30, vineri, între orele 8:00 – 14:00 și la următoarea adresă de internet: www.apmmh.anpm.ro .

       Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului, pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului (APM MEHEDINȚI).

308 total views, 6 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.