Anunț public privind decizia etapei de încadrare  

S.C. MEHEDINŢI GAZ S.A. prin SC PIC GAZ SEVERIN SRL, titular al proiectului  “Extindere reţea distribuţie gaze naturale şi branşament individual”, anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de catre Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat în judeţul Mehedinti. municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Vasile Gionea si drumul de acces privat cu nr. cad. 69231 pana la nr. cad. 69222.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul  Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, str.Baile Romane, nr.3, in zilele de luni pana joi intre orele 900-1400, vinerea intre orele 900-1200 si la urmatoarea adresa de internet: www.apmmh.anpm.ro .

        Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Mehedinti.

190 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.