Anunţ public privind decizia etapei de încadrare – S.C.ROSORTLIADI S.R.L.

 

        S.C.ROSORTLIADI S.R.L., titular al proiectului ÎNFIINȚARE  IAZ PISCICOL, SAT HINOVA, COMUNA HINOVA, JUD.MEHEDINȚI, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI MEHEDINȚI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*, pentru proiectul ÎNFIINȚARE  IAZ PISCICOL, SAT HINOVA,COMUNA HINOVA, JUD. MEHEDINȚI, propus a fi amplasat în  SAT HINOVA, COMUNA HINOVA, JUD.MEHEDINȚI, Tarla 98, Parcela 1412/11;1412/8;1412/10  cu nr.cadastral 52691.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI MEHEDINȚI din DROBETA TURNU SEVERIN, Str.BĂILE ROMANE, nr.3, jud. MEHEDINȚI, în zilele de luni pana vineri  între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet office@apmmh.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI MEHEDINȚI, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

1,320 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.