Anunţ public privind decizia etapei de încadrare, SC Brantner Servicii Ecologice SRL

SC Brantner Servicii Ecologice SRL, titular al proiectului Construire puturi captare biogas, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul Construire puturi captare biogas, propus a fi amplasat în amplasat în depozitul ecologic judetean modul 1A, amplasat pe raza comunei Izvorul Birzi.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Strada Baile Romane ,nr. 3, Drobeta Turnu Severin, în zilele de luni-vineri , între orele 08:00-16:00, precum şi la următoarea adresă de internet office@apmmh.anpm.ro

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

588 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.