Anunţ public privind decizia etapei de încadrare-titular

COSTAICHE NICOLINA ,titular al proiectului „CONSTRUIRE PISCINĂ, DOUĂ ANEXE GOSPODĂREŞTI , HELEŞTEU, TEREN DE SPORT, FÂNTÂNI ARTEZIENE ŞI SPAŢII CAZARE judeţul Mehedinţi„ , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, şi a procedurii de evaluare adecvată pentru proiectul ” CONSTRUIRE PISCINĂ, DOUĂ ANEXE GOSPODĂREŞTI , HELEŞTEU, TEREN DE SPORT, FÂNTÂNI ARTEZIENE ŞI SPAŢII CAZARE propus a fi realizat in intravilanul comunei Vânjuleţ, sat Vânjuleţ„ judeţul Mehedinţi.

Proiectul deciziei de incadrare si tnotivele care ofUndamenteaza potfi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi din judeţul Mehedinţi, municiplul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de luni+joi, între orele 8:00 şi 16:30 şi vineri între orele 8:00- 14:00, precum şi la următoarea adresă de Internet+ http://apnmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de Internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

842 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.